20-50% RABATT!


OKTOBER DEALS!

OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

*FÅ 10% RABATTKODE!

Blir man tynn av å jogge

Løping kan ha stor innvirkning hvis du ønsker å bli tynn og senke kroppsfettprosenten. Løping, spesielt med høy intensitet, er ekstremt effektiv til å forbrenne et høyt antall kalorier.

Selv om løping og et sunt kosthold vil bidra til tap av kroppsfett, er det ikke den eneste som er effektivt for å bli tynn. For at du skal bli tynnere, må du konsekvent forbrenne et større antall kalorier enn du spiser. Når du gjør dette, bryter kroppen ned fettet du har på kroppen din, slik at den kan bruke det som drivstoff. Hver gang du forbrenner 7000 flere kalorier enn du tar inn av det du spiser og drikker, mister du et kilo fett. Har du som et daglig kaloriunderskudd på 500, vil du forbrenne 3500 kalorier og miste et halvt kilo hver uke.

Løping

De beste øvelsene for å gjøre deg tynn er de som forbrenner flest kalorier på minst tid. Løping er øverst på listen. Hvor mange kalorier du vil forbrenne, avhenger av hvor mye du veier, hvilken hastighet du løper med og varigheten av løpetreningen din.

Intervaller

Løp med lengre varighet med moderat intensitet har vist seg å forbrenne et høyt antall kalorier, men det er anbefalt å i stedet utføre intervaller med høy intensitet. Intervalltrening kan være intervaller som varer 1-4 minutter hver. Mellom hver av intervallene, hviler du og lar kroppen komme seg. Intervalltrening holder stoffskiftet forhøyet i to til fire timer etter at du er ferdig med treningsøkten, noe som betyr at du vil forbrenne flere kalorier selv når du hviler.

Andre faktorer

For at løpetreningene dine skal være effektive for å gjøre deg tynn, må du justere kostholdet ditt for å sikre at du ikke spiser for mange kalorier. Du kan raskt veie opp for kaloriene du forbrenner under løpetreningene dine med et enkelt kaloririkt måltid. Det er anbefalt å senke antall kalorier du inntar i hverdagen ved å redusere porsjonsstørrelsene for hvert måltid med 10 til 15 prosent.

Relaterte artikler:

Hvordan bli tynn fort

Hvordan bli tynnere uten å trene

Om forfatteren

Nytt sosialt nettverk for skilte og single foreldre


INNSPURT!

Av Spurt

20-50% RABATT!

INNSPURT!

OKTOBER

DEALS!

OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

*FÅ 15% MED RABATTKODE

20-50% RABATT!

20-50% RABATT!