HØSTTURER!

OPPTIL 40%

RABATT!


Bli slank med 10 minutter trening hver dag

Har du gått tom for ideer? Har du prøvd alt av dietter og slankekurer, og ingenting fungerer? Hva med å trene 10 minutter hver dag?

Slanking og trening

Trening er antakelig den mest effektive måten du kan slanke deg på. Trener du variert og med vekslende intensitet, kan det gi deg høyere forbrenning av både fett og kalorier. Trener du regelmessig hver dag, vil det gi deg en kontinuerlig høyere forbrenning, slik at du enklere kan gå ned i vekt. Mens knallharde dietter og usunne slankekurer kan få deg ned i vekt, og like fort opp igjen, vil regelmessig trening gjøre det enklere for deg å opprettholde ønsket kroppsvekt. Med på kjøpet får du en sterkere og mer utholdende kropp, hvis det er utholdenhetstrening du trener.

Bli slank med å trene 10 minutter hver dag

10 minutter trening hver dag kan umulig gjøre meg slankere, tenker du kanskje, men faktum er at 10 minutter variert trening med vekslende intensitet kan gjøre underverker med kroppen din, og bidra til at du går ned i vekt. Forutsetningen er at du trener effektivt disse 10 minuttene, både for å trene opp styrke, men først og fremst utholdenhet. For du må få opp pulsen når du trener 10 minutter hver dag. Trening med høyere intensitet vil forbrenne mer kalorier, mens trening med lavere intensitet vil forbrenne mer fett.

Hvordan trene 10 minutter hver dag for å bli slank

Følg et treningsprogram for å gå ned i vekt. Om du ønsker å gå ned i vekt 2 kg eller 10 kg spiller ingen rolle. Et enkelt og fleksibelt treningsprogram gjør det enklere med tanke på hva du skal trene, hvor mye og med hvilken intensitet. Noen vil kanskje spørre seg om dette er et treningsprogram for å gå ned i vekt raskt. Det vil avhenge av flere faktorer, blant annet med hvilken intensitet du trener med. Hva slags kosthold du har vil også ha stor betydning for hvorvidt du går ned i vekt eller ikke.

Treningsprogram for å gå ned i vekt

Dag 1

6-7 minutter rolig jogging. Avslutte med 5×20 sekunder stigningsløp.

Dag 2

10 minutter rolig jogging.

Dag 3

5 minutter rolig jogging. 5 minutter løping med moderat intensitet.

Dag 4

Restitusjonstrening i 10 minutter.

Dag 5

6-7 minutter jogging etterfulgt av 5 stigningsløp.

Dag 6

Rolig jogging i 5 minutter.

Dag 7

10 minutter rolig jogging.

Relaterte artikler:

Få fart på slankingen med disse tipsene

Matplan for å gå ned i vekt

Om forfatteren

Legg inn kommentar

Av Spurt

HØSTTURER!

OPPTIL 40% RABATT!