Bli kvitt de ekstra kiloene en gang for alle

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Er du en jo-jo slanker som har prøvd det som er av knallharde dietter og slankekurer? Lær hvordan du enkelt kan kvitte deg med de ekstra kiloene og bli der!

Bli kvitt kiloene fort

Tilbydere av dietter og slankekurer gir lovnader om hvordan du skal bli kvitt kiloene fort. Det kan være slankemenyer for en uke eller hvordan gå ned 10 kilo fort. En effektiv slankekur på 14 dager eller en uke kan få deg ned i vekt flere kilo, men du vil antakelig gå like raskt opp igjen når du begynner å spise normalt. Og det er nettopp det som er utfordringer med dietter og slankekurer. Når du slanker deg så lever du ikke som du vanligvis ville ha gjort, med tanke på hva du spiser. Du skal ikke sulte deg selv på knallharde dietter resten av livet, ei heller leve på helseskadelige pulver og pillekurer. Du må finne en metode som fungerer resten av livet, som gjør at du kan gå ned de ekstra kiloene en gang for alle og bli ved vekten du ønsker. Da må du endre livsstil, og den beste måten å gjøre det på er å begynne å trene regelmessig og ha en gradvis omlegging til et sunnere kosthold.

Treningsprogram for å gå ned i vekt

Trening er antakelig den mest effektive slankekuren som finnes, og du trenger ikke trene mye bare du trener regelmessig. Regelmessig trening er nøkkelen for at du på sikt skal greie å gjøre trening til en rutine. Å gjøre trening til en rutine og den av din livsstil er helt avgjørende, og det kan ta ta tid, alt fra et par måneder til 6-7 måneder. For at du skal opprettholde treningen over så lang tid bør du sette deg et mål og følge et treningsprogram for å nå målet ditt. Et treningsprogram for å gå ned i vekt vil gjøre det enklere for deg å motivere seg til trening, og vite hva du skal trene, hvor mye og med hvilken intensitet. Det er viktig at du starter med en treningsmengde som er tilpasset ditt formnivå. Det kan hende at du skal ha treningsøkter som ikke varer lenger en 5-10 minutter, hvis det er løping du trener. Korte, hyppige treningsøkter vil ha god effekt når målet ditt er å gå ned i vekt. Ha en gradvis økning i hvor mye du trener som er i takt med hva kroppen din til enhver tid tåler av belastning. Korte treningsøkter er enklere å få til i en hektisk hverdag, og er også mye mer motiverende en lange, harde treningsøkter. Husk at målet ditt er å gjøre trening til en rutine.

Gå ned i vekt med et sunt kosthold

Når du skal legge om til en sunnere livsstil og bli kvitt de ekstra kiloene for godt, kommer du ikke unna et sunnere kosthold. Det er snakk om å gjøre små endringer i kostholdet ditt, og at du gjør det gradvis. Å gjøre for store endringer for raskt, øker sannsynligheten for å mislykkes, og det gjelder ikke bare kosthold, men også trening. Du bør spise mer av grønnsaker, belgfrukter, frukt og bær. En liten håndfull nøtter hver dag er også sunt. Kylling, fisk og egg er også bra alternativer. Foretrekk grove kornprodukter, villris, fullkornspasta og poteter. Kutt ut alt av søte drikker, også juice. Drikk heller vann, te og kaffe. Du kan fortsatt spise sjokolade, men spar den til én dag i uka. Når du har kommet i gang med trening, vil du antakelig også merke at du vil være enklere å spise sunnere. Utnytte dette, og ha også et langsiktig perspektiv på det å gå over til en sunnere kosthold.

Ned i vekt på 2 uker

Gjør et lite eksperiment der du trener regelmessig i 2 uker og samtidig har et sunt og balansert kosthold. Du vil garantert merke forskjell, og vil mest sannsynlig gå ned i vekt på 2 uker. Du vil mest sannsynlig ikke gå mye ned i vekt, fordi det vil ta lenger tid å gå ned i vekt med trening og et sunt kosthold. Slanker du deg på denne måten øker du sannsynligheten for at du blir kvitt kiloene en gang for alle.

Relaterte artikler:

Ned i vekt på 2 uker

Ned i vekt med trening

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Om forfatteren

Legg inn kommentar