OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

HØSTKUPP!

+10% EKSTRA MED RABATTKODE OK10

*SPAR 20% PÅ ALLE JAKKER MED KODEN JAK20


20-50% RABATT!


Beste treningssenter

Å velge beste treningssenter kan være krevende i mylderet av tilbydere som finnes i markedet. Få 5 nyttige tips som kan gjøre det enklere for deg å velge riktig treningssenter!

Tips 1

Trenger du virkelig å trene på treningssenter? Still deg dette spørsmålet før du selv begynner å sjekke hvilket treningssenter som er best for deg. Hvis du er like glad i å trene hjemme, kan trening på treningssenter være bortkastede penger.

Fortsatt klar for å tegne medlemsskap ved et treningssenter? Neste spørsmål for å finne det beste treningsstudioet er å klargjøre hva som grunnene for å bli med. Er det å ha et treningssenter med de beste personlige trenerne, mest avanserte tredemøllene? Eller er treningssentere med spinningklasser? Evaluere ditt behov for hva et treningssenter kan tilby deg.

Tips 2

Signere for en gratis prøveperiode før du eventuelt binder det opp for et lenger medlemsskap. Å dra nytte av spesialtilbudene og introduksjonstilbudene er en flott og billig måte å teste ut forskjellige lokasjoner og treningsenter før du går inn på en langsiktig kontrakt.

Tips 3

Beliggenheten til treningssenteret har alt å si. Har du planer om å trene i lunsjpausen eller rett etter jobb? Det beste treningsstudioet ligger i nærheten av kontoret. Hvis du heller vil trene om morgenen eller i helgene, er et treningssenter i nærheten det beste alternativet. En fem til åtte minutters spasertur eller kjøretur er ideell avstand til ditt treningssenter.

Tips 4

Når du går inn i et treningsstudio, må du ta hensyn til alle detaljene. Er belysningen for sterk? For svak? Er musikken for høy? Er treningssenteret overfylt? Hva slags mennesker trener ved treningssenteret? Ting som kanskje ikke virker viktig under den første treningsøkta ved treningssenteret, kan bli ha stor betydning senere. De beste treningsstudioene prioriterer god hygiene, så se etter om det blir utført regelmessig vedlikehold. “To tydelige tegn på renslighet i treningssenteret er badene og hjørnene. Hvis garderobene er skitne, og det er skitt eller støvkaniner i hjørnene, er renhold et problem.

Tips 5

Når du har funnet det beste treningssenteret, og hatt en prøveperiode, er du kanskje klar til å forplikte deg. Men før du tegner et medlemsskap, lønner det seg å huske på noen få viktige ting:

  • Spør om medlemsskapet også inkluderer andre treningssentre.
  • Er alt inkludert eller er det en ekstra kostnad? Noen treningssenter som tilbyr Pilates eller annen trening som krever trenere eller utstyr, koster ekstra.
  • Tilbyr treningssenteret ekstrarabatter på ulike typer trening for medlemmer?

Ofte vil treningssentre ringe deg tilbake om noen dager eller uker for å tilby deg en enda bedre avtale enn da du kom innom første gang. Ikke vær redd for å foreslå en annen pris eller et annet medlemskap enn det som er blitt forhandlet om i utgangspunktet. Årets beste tilbud på medlemskap ved treningssentre er gjerne i januar og september, så hvis du kan vente, vent med å registrere deg til da.

Om forfatteren

Legg inn kommentar


Av Spurt

20-50% RABATT!

20-50% RABATT!

INNSPURT!

20-50% RABATT!