Beste trening for vektreduksjon

0
36
Beste trening for vektreduksjon
Foto: Gentrit Sylejmani - Unsplash.com
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB

SOMMERSALG!

200+ TILBUD!

Når du jobber hardt for å komme i form og gå ned i vekt, vil du ha en treningsrutine som gir maksimale resultater. Lær mer om hva som er beste trening for vektreduksjon.

Studier viser at kortere treningsøkt er mer effektivt for fetttap. Men hva slags trening forbrenner flest kalorier?

Fordelene med intervalltrening

Å trene intervaller er en måte å høste fordelene med kardio og styrke, mens du maksimerer kaloriforbrenningen din på kort tid. Intervalltrening innebærer veksling mellom korte utbrudd av intens innsats og perioder med lavere intensitet eller hvile. Intensiteten tilbakestiller stoffskiftet til en høyere hastighet under treningen, så det tar timer for kroppen din å kjøle seg ned igjen.

Løping

Enten du elsker eller hater det, er løping en av de beste og enkleste måtene å forbrenne kalorier på – og du trenger ikke tredemølle for å gjøre det. Bare snør på skoene og dra ut på veien. Å løpe i intervaller – øke hastigheten og redusere tempoet – vil bidra til at minuttene og milene går fort. Fartslek, der du tar opp tempoet annenhver gatelykt, og deretter setter ned tempoet etter at du har passert den neste.

Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB

TACTICAL WEEK!

OPPTIL 40% RABATT!

Hoppetau

Hvis du siste gang holdt et hoppetau på grunnskolen, er det på tide å komme tilbake. Denne kaloribrytende treningen kan forbrenne opptil 318 kalorier, og hjertet ditt er ikke den eneste muskelen som jobber hardt.

Styrketrening

Styrketrening kan hjelpe deg med å bygge muskelmasse og øke stoffskiftet, noe som begynner å avta når du har nådd 30-årene. Jo mer muskler du har, desto mindre fett har du siden stoffskiftet ditt er høyere.

Spinning

Spinning, enten det er på en faktisk sykkel eller en stasjonær, er en av de beste måtene å forbrenne kalorier og bygge utholdenhet. Spinning er en flott vekttapsaktivitet som har relativt lite innvirkning og retter seg mot de største, sterkeste musklene i kroppen. Når du engasjerer de største musklene dine, setter du av hormoner for å produsere flere muskler, i likhet med styrketrening, som hjelper til med å forbrenne fett i hele kroppen.

HIIT (Høyintensitetsintervaller)

HIIT-treningsøkter er uten tvil en av de mest effektive måtene å forbrenne kalorier og øke stoffskiftet. Det beste er at disse treningsøktene ikke trenger å vare veldig lenge. Noen HIIT-treningsøkter kan vare i bare 10 minutter, men det er bare effektivt hvis du pusher kroppen din til det ytterste med all-out energi. Forskning har vist at HIIT kan bidra til å forbrenne magefett, også kjent som den verste typen fett som setter deg i fare for hjertesykdom og andre helsemessige forhold.

Roing

Hvis du ikke har brukt romaskin, går du glipp av en av de beste delene av kardio- og styrkeutstyr. Når du arbeider med lårmuskler, setemuskler, hamstrings, kjerne, armer og rygg, får du en helkroppstrening som får deg til å svette. I motsetning til hva folk flest tror, ​​kommer kraften til å ro mest fra beina dine – ikke armene. Når du kobler inn lår og sete, kjører du beina tilbake for å trekke håndtaket mot brystet.

Trappetrening

Uansett hvor godt trent du er, er det alltid en utfordring å klatre opp en trapp. Det er fordi trinnene er designet for å være korte, slik at du må engasjere ekstra muskler, som setemuskler, lår og legger, for å bringe hele kroppen opp. Trapper tilbyr en flott måte å styrke setemuskler, lår og hamstrings. Å jobbe med de største, sterkeste musklene i kroppen holder stoffskiftet høyt, og kroppen din sterk og tonet.

Svømming

Gode ​​nyheter hvis du ikke liker den bankende effekten av å løpe på kroppen din; Svømming er en utmerket treningsøkt som kombinerer kondisjonstrening med styrketrening i en treningsøkt med lite belastning. Vann tilfører et element av motstand, og tvinger deg til å rekruttere flere muskler,og til å bevege seg effektivt og bruke oksygen med omhu. Trenger du mer motivasjon? Bare det å være i vann rundt 23 grader for treningen, bidrar til å forbrenne enda mer kalorier enn på land fordi kroppens naturlige temperatur er 37 grader. Den kjemper for å holde seg varm i vann ved å forbrenne kalorier og fett.

Relaterte artikler:

Beste hjemmetrening

Beste trening for vektnedgang

Annonse fra MILRAB

SOMMERSALG!

200+ TILBUD!