Beste tips for å gå ned i vekt

Det er mange måter å gå ned i vekt raskt, men mange dietter lar deg gå sulten og utilfreds. Lær mer om beste tips for å gå ned i vekt.

Mange dietter lar deg føle deg sulten eller utilfreds. Dette er hovedårsakene til at du kan synes det er vanskelig å holde seg til en diett. Imidlertid har ikke alle dietter denne effekten. Lavkarbo dietter er effektive for vekttap og kan være lettere å holde seg til enn andre dietter.

Kutt ned på karbohydrater

Å fjerne sukker og stivelse eller karbohydrater fra kostholdet ditt kan redusere appetitten, redusere insulinnivået og få deg til å gå ned i vekt uten å føle deg sulten.

Spis protein, fett og grønnsaker

Sett sammen hvert måltid fra en proteinkilde, fettkilde og grønnsaker med lite karbohydrater. Dette vil vanligvis sette deg i et karboområde på 20–50 gram og redusere sultnivået betydelig.

Løft vekter tre ganger per uke

Motstandstrening, som vektløfting, kan være det beste alternativet. Hvis det ikke er mulig, er kondisjonstrening også effektiv.

Øke karbohydratinntaket en gang per uke

Å ha en dag hver uke hvor du spiser mer karbohydrater er akseptabelt, selv om det ikke er nødvendig.

Hva med kalorier og porsjonskontroll?

Det er ikke nødvendig å telle kalorier for å gå ned i vekt på denne planen. Det er viktigst å holde karbohydrater strengt i området 20–50 gram.

Relaterte artikler:

Beste måte å gå ned i vekt

Beste trening for å gå ned i vekt raskt

Om forfatteren