Beste tips for å gå ned i vekt

0
124
Beste tips for å gå ned i vekt
Foto: Adobe Stock
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB

SOMMERNORGE!

400+ TILBUD!

Det er mange måter å gå ned i vekt raskt, men mange dietter lar deg gå sulten og utilfreds. Lær mer om beste tips for å gå ned i vekt.

Mange dietter lar deg føle deg sulten eller utilfreds. Dette er hovedårsakene til at du kan synes det er vanskelig å holde seg til en diett. Imidlertid har ikke alle dietter denne effekten. Lavkarbo dietter er effektive for vekttap og kan være lettere å holde seg til enn andre dietter.

Kutt ned på karbohydrater

Å fjerne sukker og stivelse eller karbohydrater fra kostholdet ditt kan redusere appetitten, redusere insulinnivået og få deg til å gå ned i vekt uten å føle deg sulten.

Spis protein, fett og grønnsaker

Sett sammen hvert måltid fra en proteinkilde, fettkilde og grønnsaker med lite karbohydrater. Dette vil vanligvis sette deg i et karboområde på 20–50 gram og redusere sultnivået betydelig.

Artikkelen fortsetter etter annonsen fra X-LIFE


Løft vekter tre ganger per uke

Motstandstrening, som vektløfting, kan være det beste alternativet. Hvis det ikke er mulig, er kondisjonstrening også effektiv.

Øke karbohydratinntaket en gang per uke

Å ha en dag hver uke hvor du spiser mer karbohydrater er akseptabelt, selv om det ikke er nødvendig.

Hva med kalorier og porsjonskontroll?

Det er ikke nødvendig å telle kalorier for å gå ned i vekt på denne planen. Det er viktigst å holde karbohydrater strengt i området 20–50 gram.

Relaterte artikler:

Beste måte å gå ned i vekt

Beste trening for å gå ned i vekt raskt

Annonse fra MILRAB

GRATIS BYTTE I 30 DAGER!