HØSTSALG!

PÅ KLOKKER, BRILLER, SKO OG TURFAVORITTER!

OPPTIL 50%


Beste hjemmetrening

Sliter du med å komme i gang med treningen når treningsstudioet er stengt? Her får du den beste treningen du enkelt kan gjennomføre hjemme.

Varme opp

Før du starter med hvilken som helst trening, er det viktig å få kroppen din ordentlig varm. Dette reduserer risikoen for skader og forbedrer ytelsen din. Rolig jogging i 10-15 minutter kan være effektiv oppvarming.

Yoga

Yoga er en flott øvelse å gjøre hjemme. Det er en kroppsvektstrening, noe som betyr at du ikke trenger utstyr utover en matte og kanskje en blokk (selv om dette kan improviseres). Yoga bygger styrke og fleksibilitet og har vist seg å ha betydelige fordeler for din generelle velvære, inkludert å øke sirkulasjonshelsen din og hjelpe deg med å gå ned i vekt. Det er en veldig tilgjengelig treningsform som er trygg for folk flest.

HIIT-intervaller

Høyintensitet intervalltrening (HIIT) treningsøkter kombinerer korte utbrudd med intens trening med perioder med hvile eller trening med lav intensitet. Intervalltrening kan være bra for folk med lite tid til overs, da økter ofte bare tar rundt 20-30 minutter, men likevel være ekstremt effektive.

Styrketrening

Mange mennesker blir satt ut av styrketrening, og tenker feilaktig at det er det samme som kroppsbygging. Egentlig er styrketrening alt som bygger muskler, og alt du trenger er å bruke kroppen som belastning, uten behov for mye dyrt utstyr.

Barre

Barre er en stadig mer populær trening som kombinerer elementer og beveger seg fra ballett med aspekter av Pilates, dans, yoga og styrketrening. Det øker kondisjonen på forskjellige måter, inkludert målretting mot kjernestyrke. Folk liker Barre fordi det er en trening med lite belastning, og gir en trening for hele kroppen. Mange opplever betydelige resultater på kort tid.

Boksing

Boksing kan være morsom trening, og du trenger ikke alt utstyret hjemme for å få mest mulig ut av det. Mange treningsøkter er spesielt designet for å gjøres uten hansker eller boksesekker. En økt med boksing gir en god kondisjonstrening, og over tid kan sporten hjelpe deg med balanse, fleksibilitet, styrke og smidighet.

Relaterte artikler:

Beste trening for vektnedgang

Beste kondisjonstrening

Om forfatteren

SISTE SJANSE!


HØSTKUPP!

Av Spurt

SISTE SJANSE!

SKOBONANZA!

OPPTIL 40% RABATT

ALT AV FRITIDSSKO, LØPESKO OG FJELLSTØVLER!