Beregne sluttid på Ringeriksmaraton

0
224
Beregne sluttid på Ringeriksmaraton
Beregne sluttid på Ringeriksmaraton


HØSTSALG!Har du lurt på hvor raskt du kan løpe Ringeriksmaraton basert på en annen distanse du har løpt? Bruk en løpekalkulator for å beregne hvor raskt du kan løpe.

Hvorfor estimere sluttid på Ringeriksmaraton?

Når du løper så lange distanser som Ringeriksmaraton, kan det være vanskelig å få en nøyaktig måling på hvor raskt du kan løpe distansen. Da kan det være enklere å ta utgangspunkt i kortere distanser, eksempelvis 5 km, 10 km og halvmaraton. Hvor raskt du løper kortere distanser, kan si noe om hvor raskt du kan løpe Ringeriksmaraton. Men det er viktig å understreke at sluttiden du får kun er et estimat. Det vil være mange faktorer som vil ha en innvirkning på din sluttid, eksempelvis løypeprofil, temperatur og dagsform, og vi vet at Ringeriksmaraton har en krevende løype.

Bruke SpurtPredictor for beregne sluttid på Ringeriksmaraton

Legg først inn distansen du ønsker å estimere en sluttid for, og legg deretter inn en distanse du har løpt tidligere. For å estimere sluttid på maraton, kan du legge inn inntil 2 distanser som grunnlag for å beregne en sluttid på distansen.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-life

VI HAR ALT DU 

TRENGER TIL

HJEMMETRENINGEN!

Relaterte artikler:

Hvordan løpe Ringeriksmaraton med negativ splitt

24 ukers treningsprogram for Ringeriksmaraton

Annonse fra X-LIFESchwinn IC7 spinningsykkel er en tøff spinningsykkel fra en av verdens største merkevarer, kjent for sin kvalitet og unike design!