Beregne sluttid på Fjellmaraton

0
271
Beregne sluttid på Fjellmaraton


HØSTSALG!Lær mer om hvordan du kan bruke SpurtPredictor for å estimere sluttid på halvmaraton og maraton under Fjellmaraton.

Beregne sluttid på Fjellmaraton med SpurtPredictor

Det kan være interessant for løpere å estimere løpstid på et løp de skal gjennomføre. Legg inn distansen du ønsker å ha en estimert tid, og distansen og tiden du brukte på et tidligere løp. Det er viktig at tiden du legger inn for et tidligere løp ikke er for langt tilbake i tid, for at den estimerte løpstiden på ditt fremtidige løp blir mest mulig nøyaktig.

Hvordan beregne sluttid på halvmaraton eller maraton

Legg inn distanse du ønsker å estimere sluttid på, enten halvmaraton eller maraton, hvis det er en av disse distansene du skal løpe under Fjellmaraton. Deretter velger du 10 km, og hvilken tid du brukte på distansen. Verdien må være’0′ på felter du ikke bruker. Kalkulere og få en estimert sluttid på distansen du valgte. For maraton kan du estimere sluttid basert på to forskjellige distanser.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-life

VIP20

VI HAR ALT DU

TRENGER TIL

HJEMMETRENINGEN!

20% MED

RABATTKODE:

VIP20


SpurtPredictor gir deg et estimat

Det vil være flere faktorer som spiller inn, for hvilken sluttid du oppnår i et løp. Faktorer som hvordan du har trent, dagsform, temperatur (maraton) m.m. SpurtPredictor kan likevel være et nyttig verktøy, og kanskje også motiverende når du skal sette deg mål for distansen du skal løpe.

Relaterte artikler:

Fjellmaraton treningsprogram for maraton

Motbakketrening for maraton

Annonse fra X-LIFESX-erfit Indoor 200 er en stødig og solid spinningsykkel for deg som ønsker å komme i form!