Beregne sluttid på Bergen City Marathon

0
238
Beregne sluttid på Bergen City Marathon
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra X-LIFE

7 990,-

5 990,-

X-ERFIT

RUN 100 TREDEMØLLE!

SPAR KR 2000,-Når du trener for Bergen City Marathon kan det være interessant å vite noe om hvor raskt du kan gjennomføre distansen. Det gjør du enkelt med løpekalkulator for prognose på løpstid!

Estimere sluttid på Bergen City Marathon

Når du skal løpe Bergen City Marathon, kan det være interessant å vite noe om hvordan du ligger an med tanke på sluttid, når du har 6 uker igjen til du skal løpe maraton. Med SpurtPredictor løpekalkulator kan du raskt og enkelt estimere din sluttid på Bergen City Marathon, basert på 1 eller to distanser du har løpt. Du kan enten gjennomføre et kortere testløp, eller konkurrere innenfor en distanse på alt fra 1500 eller lengre. Legg først inn maratondistansen, og 1-2 distanser du har løpt nylig. Hvis du ikke har noe referansegrunnlag fra et løpt du nylig har gjennomført, bruker du en tid på en distanse du har løpt tidligere. Vær oppmerksom på at den estimerte tiden da vil bli mindre nøyaktig.

Hvis du for eksempel løper 10 km på 40 minutter, kan det gi en estimert sluttid på Bergen City Marathon på 3 timer og 4 minutter. Vær oppmerksom på at tiden du får er et estimat. Løpekalkulatoren tar ikke hensyn til løypeprofilen i maratonløypa, ei eller temperatur. Likevel, det kan være interessant å se hvilke prognoser du har basert på løpstider du har på kortere distanser.

Relaterte artikler:

Artikkelen fortsetter etter annonsen fra X-LIFE


Fart når du skal løpe Bergen City Marathon

Fart på trening for Bergen City Marathon

Annonse fra MILRAB