Beregne pasta pr person

0
409
Beregne pasta pr person
Foto: Unsplash
Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE

HØSTSALG!

Synes du det er vanskelig å beregne nøyaktig hvor mye pasta du skal ha per person? Aldri mer etter at du har lest denne artikkelen.

Hvor mye pasta per person?

Synes du det er vanskelig å beregne nøyaktig hvor mye pasta du skal lage per person? Gjør det galt ender du opp med et fjell med kokt pasta som går til spille. Du må også ta hensyn til forskjellige former og størrelser på pasta. Ulike typer pasta trenger forskjellige metoder for å beregne hvor mye du skal tilberede. Heldigvis er det noen grunnleggende teknikker som hjelper deg med å bestemme hvor mye tørr pasta du skal bruke per porsjon.

Pasta serveringsstørrelse

For det første, hvor mye pasta du trenger avhenger av en rekke faktorer – om du koker det som en hovedrett eller en siderett, typen du koker og hvor sultne gjestene dine er.

Pasta per person

  • Tørket pasta: 75-115 gram
  • Fersk pasta: 115-150 gram
  • Fylt pasta (som ravioli): 175-200 gram

Relaterte artikler:

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE

Hvor mye vann til ris

Hvor mye ris per person

Annonse fra X-LIFE

HØSTSALG!