Beregne hvor lang tid du bruker på maraton

B

Beregne hvor lang tid du bruker på maraton. Bruk maraton løpekalkulator for å estimere hvilken sluttid du får på maraton.

Beregne sluttid på maraton med SpurtCoach

Hvilken tid du løper maraton avhenger av mange faktorer. Det viktigste er selvsagt trening og restitusjon du gjennomfører i forkant. Dette er faktorer du har kontroll på. I tillegg kommer faktorer du ikke kan kontrollere, som værforhold og dagsform. Ut i fram målene du har satt deg for maraton, kan det være interessant å estimere hvilken sluttid du får på maraton. Det kan du raskt og enkelt gjøre med SpurtCoach, en anvendelig løpekalkulator for maraton og andre distanser du ønsker å beregne tid, distanse og gjennomsnittsfart for.

SpurtCoach

Legg inn gjennomsnittsfarten du tenker ha på maraton og distanse, for å beregne sluttid på maraton.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Det er viktig at du legger inn en gjennomsnittsfart som er realiserbar når du skal beregne sluttid på maraton. Å legge inn en gjennomsnittsfart som er helt på grensen av hva du greier, øker sannsynligheten for at du ikke greier sluttiden du har estimert. En høyere temperatur løpsdagen kan være nok til å spolere det målet. Ha derfor som mål å holde en litt lavere fart enn det du er god for, og øk heller hastigheten dersom du føler for det. Det vil gi deg en enda bedre løpsopplevelse når du skal løpe maraton.

Relaterte artikler:

Trene på tid med SpurtCoach

Intensitet og fart når du trener med SpurtCoach

Forfatter

Legg inn kommentar

Spurt.no er et nettsted der du finner det aller meste av artikler om løping og trening. Du finner også artikler om motivasjon, og en rekke kalkulatorer du kan bruke når du trener.

Terje Lien

Terje Lien deler av sine erfaringer med løping og trening.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss! info@spurt.no

Siste innlegg