Beregne gjennomsnittsfart på 10 km

0
24
Beregne gjennomsnittsfart på 10 km

Gjennomsnittsfarten din på 10 km kan si noe om hvor raskt du kan løpe en 10 km. Lær hvordan du kan bruke en løpekalkulator for å beregne gjennomsnittsfarten på distansen.

Løpekalkulator for å beregne gjennomsnittsfart på 10 km

Med SpurtCalc løpekalkulator kan du enkelt og raskt beregne gjennomsnittsfarten din på 10 km. For mosjonister er det vanlig at farten på per km vil variere, og vanligvis vil kilometertidene bli dårligere utover i løpet. Når du har gjennomsnittsfarten din på distansen, kan du legge en strategi for hvor raskt du ønsker å løpe de forskjellige fasene i løpet.

Legg inn 10 km under distanse, og tiden du beregner å bruke på distansen i «Løpekalkulator» SpurtCalc løpekalkulator.

Bruk kalkulatoren for å konvertere fart for å konvertere fart min/km, til fart km/h.

Beregne splittid på 10 km

Med kalkulator for å beregne splittider, kan du beregne din splitt på distansen. Velg mellom lik splitt, positiv eller negativ splitt. Løper du med negativ splitt løper du raskere og raskere utover i løpet. Med positiv splitt, løper du saktere og saktere. For mosjonister er det mest vanlig å løpe med positiv splitt. Scroll ned til kalkulatoren «Kalkulator for å beregne splittid» og legg inn distanse tid og lengde på splitt. Angi hvilken splitt du ønsker. For negativ og positiv splitt kan du velge om splitten skal være alt fra 1-3 prosent.

Relaterte artikler:

Løpekalkulator 5 km

Gjennomsnittsfart når du løper halvmaraton