Asics Gel Cumulus 20

Asics har utviklet seg fra en rekke forskjellige design og prøvd å holde på målsetningen om å levere en komfortabel sko med små forbedringer for hver lansering.

Om Asics Gel Cumulus 20

Cumulus 20 er litt lettere enn 19, men har samme forfot og 10 milimeter dropp som tidligere. Designet på sålen er annerledes, der Cumulus 20 har mer gummi under midtfoten og et annerledes sålemønster under forfot. Førsteinntrykket av disse skoene var at de er komfortable, men har en stivhet som synes å være til fordel for løpere som lander på hælen, heller enn de som lander på forfot og/eller midtfot.

Asics Gel Cumulus 20 såle

Den nyeste teknologien fra Asics er FlyteFoam. Skummet er lettere og absorberer bedre støt sammenlignet med EVA skum. GEL støtdemping i deler av skoen der belastningen gjennom støt er stor. Yttersålen har en standard layout. Asics bruker mye karbon gummi på områder som er utsatt for mye slitasje. Løpeskoene er komfortable og løpe med, og passer fint for både korte og lange turer opp mot 15-20 km.

Overdel på Asics Gel Cumulus 20

Det er en tydelig forandring på Cumulus 20 sammenlignet med 19, når det gjelder design på overdelen. Lissesystemet er konstruert på en måte som reduserer trykket mot foten, men likevel sørger for at skoen sitter tett og komfortabelt på foten.

Konklusjon

Asics Gel Cumulus 20 er en stilren løpesko, men likevel ikke noen inovasjon. Asics holder ord når de sier at de skal levere en komfortabel sko for alle typer løpere. Er du usikker på om du skal gå for denne skoen bør du heller prøve ut tidligere modeller av denne løpeskoen.

Hva som er bra med løpeskoen:

  • Avansert teknologi til standard pris
  • Redesignet, stilig overdel
  • Slitesterk såle og overdel

Hva som kunne vært bedre:

  • Kan føles stiv for løpere som løper på midtfot

Prisutvikling på Asics Gel Cumulus 20 løpesko

Om forfatteren

Legg inn kommentar