6×1200 meter tempointervall

6×1200 meter tempointervall. Denne treningsøkte kjørte jeg 1200 meter tempointervaller med moderat til hard intensitet.

Målet med treningsøkta

Målet med treningsøkta var å trene opp evnen til å holde et høyere tempo over et lenger tidsrom.

Gjennomføring av treningsøkt

Følgende ble gjennomført denne treningsøkta:

Oppvarming i 2 km

6×1200 meter tempointervall som vekslet mellom moderat og hard intensitet

2 km for å jogge ned

Tempointervallene vekslet mellom moderat og hard intensitet uten pauser. Jeg startet med en roligere intervall for å få kroppen i gang, og hadde deretter en gradvis økning i intensitet på resterende intervaller. Tempointervallene ble løpt raskere og raskere, men jeg følte likevel at jeg hadde mer å gi når jeg var ferdig.

Relaterte artikler:

Tempointervaller langs vei med hard intensitet

Bli en mer utholdende løper gjennom tempotrening

Om forfatteren

Legg inn kommentar