60 minutter hard tempotrening

0
390
60 minutter hard tempotrening
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra X-LIFE


60 minutter hard tempotrening. Denne treningsøkta gjennomførte jeg med hard tempotrening som vekslet mellom moderat til hard intensitet.

Målet med treningsøkta

Målet med treningsøkta var å trene opp evnen til å løpe med høy intensitet over en lenger tidsperiode.

Gjennomføring av treningsøkt

Følgende ble gjennomført denne treningsøkta:

Jeg tok det litt roligere den første delen av tempotreningen, og kunne etter hvert øke intensiteten. Føreforholdene var vanskelige, med is og snø. Intensiteten ble opprettholdt selv om farten ikke var det helt store. Selv om dette var en hard treningsøkt, greide jeg likevel å opprettholde og øke farten noe mot slutten av tempotreningen.

Artikkelen fortsetter etter annonsen fra X-LIFE


Relaterte artikler:

Trening for 10 km under 60 min

Utholdenhetstrening for å løpe 10 km under 60 min

Annonse fra MILRAB