6 minutters gåtest kalkulator

0
527
6 minutters gåtest kalkulator


HØSTSALG!

Opptil 

23%

rabatt!Lær mer om hvordan du kan bruke en gåtest kalkulator (SMWT) for teste ut hvor mye du greier å gå sammenlignet med normaldistanse for 6 minutter gange.

6 minutter gåtest

Den opprinnelig hensikten med 6 minutter gåtest (SMWT) var å teste toleransen for trening hos personer med kroniske sykdommer i luftveiene og hjertesykdommer. Testen har senere blitt brukt som mål på treningskapasitet hos friske personer.

Gåtesten måler distansen et individ greier å gå på 6 minutter, på flatt, hardt underlag. Målet er at personen skal greie å gå så langt som mulig på 6 minutter. Det er mulig å legge inn hvile om nødvendig i løpet av testen.

Gåtest kalkulator

Kalkulatoren passer for utrente som er i dårlig form, og ønsker å teste ut formen gjennom en 6 minutters gåtest. Dette er en kalkulator som også passer for eldre som vil måle formnivå etter rekonvalesens.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-life

VIP20

VI HAR ALT DU

TRENGER TIL

HJEMMETRENINGEN!

20% MED

RABATTKODE:

VIP20


Legg inn kjønn, alder, høyde, vekt og distanse som har gått, og velg en passende målenhet. Kalkulatoren vil estimere forventet normaldistanse og hva denne distansen tilsvarer i prosent av normalen.

Relaterte artikler:

SpurtStep

SpurtTraining

Annonse fra X-LIFESX-erfit Indoor 200 er en stødig og solid spinningsykkel for deg som ønsker å komme i form!