6 minutters gåtest kalkulator

0
418
6 minutters gåtest kalkulator

Lær mer om hvordan du kan bruke en gåtest kalkulator (SMWT) for teste ut hvor mye du greier å gå sammenlignet med normaldistanse for 6 minutter gange.

6 minutter gåtest

Den opprinnelig hensikten med 6 minutter gåtest (SMWT) var å teste toleransen for trening hos personer med kroniske sykdommer i luftveiene og hjertesykdommer. Testen har senere blitt brukt som mål på treningskapasitet hos friske personer.

Artikkelen fortsetter under annonsenGåtesten måler distansen et individ greier å gå på 6 minutter, på flatt, hardt underlag. Målet er at personen skal greie å gå så langt som mulig på 6 minutter. Det er mulig å legge inn hvile om nødvendig i løpet av testen.

Gåtest kalkulator

Kalkulatoren passer for utrente som er i dårlig form, og ønsker å teste ut formen gjennom en 6 minutters gåtest. Dette er en kalkulator som også passer for eldre som vil måle formnivå etter rekonvalesens.

Legg inn kjønn, alder, høyde, vekt og distanse som har gått, og velg en passende målenhet. Kalkulatoren vil estimere forventet normaldistanse og hva denne distansen tilsvarer i prosent av normalen.

Relaterte artikler:

SpurtStep

SpurtTraining
LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her