5 nyttige løpekalkulatorer for løpere

0
46
5 nyttige løpekalkulatorer for løpere

Trenger du å beregne tid, fart eller distanse? Estimere sluttid eller splittid på en distanse? Gjør det raskt og enkelt med 5 nyttige løpekalkulatorer!

SpurtCalc løpekalkulatorer du kan bruke når du trener

Løpekalkulatorer kan være nyttige når du ønsker å beregne tid, fart eller distanse. Eller hva med å få en prognose på raskt du kan gjennomføre en distanse? Splittid på distanser kan være nyttig når du skal beregne hvilken fart du skal holde når du løper en gitt distanse. Kanskje har du behov for å beregne fart i km/t eller fart i min/km. Med SpurtCalc løpekalkulatorer kan du raskt og enkelt gjøre dette.

Løpekalkulator

Med den første kalkulatoren legger du inn en distanse og legger inn sluttid eller farten i minutter per km. Her kan du raskt og enkelt beregne gjennomsnittsfarten og hvor lang tid du kan bruke på en bestemt distanse.

Løpekalkulator for å konvertere fart

Med denne kalkulatoren kan du konvertere fart i min/km til fart i km/t. Dette kan du enkelt regne ut, uavhengig av om du kjenner farten i km/t eller min/km.

Løpekalkulator for å konvertere distanser

Denne løpekalkulatoren konverterer distanser fra km til miles eller miles til km.

Kalkulator for prognose på løpstid

Denne kalkulatoren estimerer en sluttid på en gitt distanse, basert på tiden du har brukt på en annen distanse. Legg inn distansen du har løpt og tiden du brukte på distansen. Deretter legger du inn distansen du ønsker å estimere sluttid på. Kalkulere du har en forventet sluttid på distansen.

Kalkulator for å beregne splittider

Løpekalkulator for å beregne splittider for en gitt distanse, kan være nyttig når du skal legge en strategi for gjennomføring av et løp. Velg lengde på splitt, og om du ønsker å beregne positiv, negativ eller lik splitt. Positiv splitt er når du bruker lenger og lenger tid per km, negativ splitt er når du løper raskere og raskere, mens lik splitt er når du har lik kilometertid gjennom hele distansen.

SpurtCalc løpekalkulatorer

Relaterte artikler:

SpurtCalc

Løpekalkulator for å beregne splittid