4 nyttige løpekalkulatorer for løpere

Trenger du å beregne tid, fart eller distanse? Estimere sluttid eller splittid på en distanse? Gjør det raskt og enkelt med 4 nyttige løpekalkulatorer!

Nyttige løpekalkulatorer du kan bruke når du trener

Løpekalkulatorer kan være nyttige når du ønsker å beregne tid, fart eller distanse. Eller hva med å få en prognose på raskt du kan gjennomføre en distanse? Splittid på distanser kan være nyttig når du skal beregne hvilken fart du skal holde når du løper en gitt distanse. Kanskje har du behov for å beregne fart i km/t eller fart i min/km. Med utvalg av løpekalkulatorer kan du raskt og enkelt gjøre dette.

RunCulator

RunCulator er en applikasjon som inneholder et sett av viktige kalkulatorer for løpere, som kan være nyttige verktøy når du trener løping.

Løpekalkulator for å konvertere distanser

Ta utgangspunkt i en tid du har på en distanse som er alt fra 100 meter til 10000 meter. Konvertere denne tiden til en annen distanse fra 100 til 10000, og få estimert tid på valgt distanse. Hvis du er en mann og har en sluttid på 44.46 på 10000 meter, kan det for samme distanse tilsvare en tid på 55.31 hvis du er kvinne. Er du mann og løper 10000 meter på 44,46, tilsvarer det en sluttid på 21,02 når du har konvertert til 5000 meter.

SpurtPredictor løpekalkulator for prognose på løpstid

Denne kalkulatoren estimerer en sluttid på en gitt distanse, basert på tiden du har brukt på en annen distanse. Legg inn distansen du har løpt og tiden du brukte på distansen. Deretter legger du inn distansen du ønsker å estimere sluttid på. Kalkulere du har en forventet sluttid på distansen.

SpurtRun løpekalkulatorer

SpurtRun kan være et effektivt verktøy både når du skal trene og planlegge løp. Du kan raskt kalkulere tid per km og km/t. I tillegg kan du få en oversikt over kilometertid på en rekke kjente distanser, som du kan velge å splitte opp i 1, 2, 5 og 10 km intervaller.

Relaterte artikler:

Hvor rask er du for din alder?

Løpekalkulator for å beregne splittid

Om forfatteren

Legg inn kommentar