32 km langtur

32 km langtur. Denne langturen gjennomførte jeg med lav intensitet, men treningsøkta ble likevel tung.

Mål med treningsøkt

Målet med treningsøkta var å øke aerob kapasitet og venne beina til økt treningsbelastning.

Gjennomføring av langtur

Følgende ble gjennomført på følgende måte:

Når jeg var ferdig med denne langturen, hadde jeg trent drøyt 100 km denne uka. Det kjente jeg da jeg hadde løpt omtrent 20 kilometer av langturen. Beina begynte å verke, og det minte mye om når jeg hadde løpt drøyt 30 kilometer av fjorårets maraton. Jeg tolker dette som om at jeg driver på grensen for hva jeg kan trene hver uke. Likevel kommer jeg til å opprettholde treningsmengden fremover, så lenge jeg føler meg frisk i beina.

Relaterte artikler:

32 km langtur i rolig tempo

Tren opp utholdenheten når du løper rolige langturer

Om forfatteren

Legg inn kommentar