20-50% RABATT!OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

HØSTKUPP!

FÅ RABATTKODE OG 10% EKSTRA I RABATT!

20000 skritt om dagen

Ønsker du en utfordring? Lær mer om hvordan du kan trene og være aktiv, og hvordan du kan bruke en skrittkalkulator for å beregne hvor mange km eller meter du har gått.

Hvor mange skritt om dagen

På spørsmål om hvor mange skritt du bør gå om dagen, er 10000 skritt et tall mange opererer med. Med hvilken intensitet du har hatt når du har gjennomført 10000 skritt, vil være avgjørende for hvilken treningseffekt dette har. Faktum er at 10000 skritt du har i løpe av en dag, gjennom en aktiv jobb og aktivitet i og utenfor huset hjemme, vil mest sannsynlig ha minimal treningseffekt for deg. Skrittene du tar hver dag, og med hvilken intensitet, vil være bestemmende for hva du faktisk får igjen for det. Å ha som mål å gjennomføre 20000 skritt hver dag er et hårete mål, men ved å kombinere trening med generell aktivitet vil du kunne oppleve å komme i meget god form.

20000 skritt hver dag

En del vil kanskje tenke at det vil være en tilnærmet umulig oppgave, å få 10000 skritt om dagen, men hvis du tenker at du skal greie dette gjennom en hel dag, er det likevel ikke så uoverkommelig. Gå til jobb, gå trapper i stedet for heiser, gå der du har muligheten til det. Langt på vei vil det være mulig å nå halvparten eller mer av de 20000 skrittene ved generell aktivitet. Dette er aktivitet som blir gjennomført med lav intensitet, utenom å gå i trapper. Resterende skritt kan du få gjennom å trene. Ha som mål å få opp pulsen når du trener, enten du går turer, løper eller driver med Cross-Training. Trening med høyere puls kan bidra til å øke din aerobe kapasitet og utholdenhet, og bidrar sterkt til at du får økt overskudd i hverdagen. Har du dårlig tid? Gjør det til en rutine og trene om morgenen, og du vil frigjøre tid på ettermiddagen og kvelden. Det vil ta litt tid, men når du først har fått en rutine på det, vil du ikke trene på andre tidspunkt.

Bruk skrittkalkulator for å gjøre om skritt til km og meter

Det kan være interessant å vite hvor mange kilometer eller meter skrittene du tar hver dag tilsvarer i km eller meter. Legg inn antall skritt i kalkulatorene under for å beregne dette.

Beregne skritt i kilometer

Distansen tilbakelagt ved en skrittlengde kan være 0,762 meter eller 2,5 fot. Selv om skrittlengde vil variere fra person til person, kan det likevel være nyttig å kunne beregne hva antall skritt på en skritteller tilsvarer i km.

Legg inn antall skritt fra skrittelleren din, og kalkulatoren vil automatisk beregne hvor mye det tilsvarer i km.

Beregne skritt i meter

Ønsker du å måle skritt i meter? Legg inn antall skritt i kalkulatoren nedenfor, og du får beregnet hvor mange meter skrittene tilsvarer.

Går du 20000 skritt hver dag vil det altså tilsvare 15,2 km eller 15240 meter. Det vil du bli i bedre form av!

Relaterte artikler:

Hvor mange kalorier er 10000 skritt?

Forbrenning når man går

Om forfatteren

Legg inn kommentar

Nytt sosialt nettverk for skilte og single foreldre


INNSPURT!

Av Spurt

HØSTKUPP!

20-50% RABATT!

20-50% RABATT!

OPPTIL 70%

RABATT!

BESTSELGERE!

HØSTKUPP!

INNSPURT!

20-50% RABATT!