12 km løping med lav intensitet

12 km løping med lav intensitet. Denne treningsøkta gjennomførte jeg med 12 km rolig løping med lav intensitet, dagen etter et 5 km testløp.

Målet med treningsøkta

Målet med treningsøkta var å renske opp i muskulaturen etter et tungt testløp dagen før.

Gjennomføring av treningsøkt

Følgende ble gjennomført denne treningsøkta:

12 km løping med lav intensitet

Beina kjentes mye bedre denne treningsøkta enn når jeg gjennomførte testløpet dagen før. Jeg løp relativt enkelt på 5 minutter per km i 12 km. Selv om jeg ikke skal legge all skyld på dagsform, var den nok ikke optimal når jeg gjennomførte 5 km testløp. Det skal bli interessant å gjennomføre en ny test om 4-5 uker.

Relaterte artikler:

14 km løping med lav intensitet

Treningsprogram 10 km løping

Om forfatteren

Legg inn kommentar