12 km løping i motbakker

0
264
12 km løping i motbakker
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra Brynje of NorwayNår Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også!

Denne treningsøkta gjennomførte jeg med med 12 km løping med mye stigning.

Denne treningen forbedret musklenes utholdenhet og min aerobe kondisjon. Den økte også metabolismen. Kroppens evne til å lagre oksygen i det kardiologiske systemet og i musklene ble forbedret. Ettersom treningsøkten var lang, kan effektene forventes å være sterkere. Fett og karbohydrater er næringskildene som kroppen bruker ved denne treningsintensiteten.

Gjennomføring av treningsøkt

Treningsøkta inngikk som en del av treningen for å bygge treningsvolum, og skulle gjennomføres med lav intensitet. Jeg nådde delvis denne målsetningen. I motbakkene kan det være vanskelig å holde intensiteten nede, samtidig som du har en målsetning om å holde farten noenlunde oppe. Hjertefrekvensen hadde et snitt på 113 slag per minutt, noe som er en god indikasjon på at treningsøkta var rolig. Alt i alt en grei treningsøkt!

Relaterte artikler:

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-lifeKundefavoritten Masterfit TP150 er en suveren tredemølle i høy kvalitet til hjemmebruk - storebroren til bestselgeren TP100!

Kortintervall i motbakker

Motbakketrening med SpurtCoach

Annonse fra X-LIFEFå 30% rabatt hos X-life på en mengde merkeklær!