11 km rolig løping

0
316
11 km rolig løping
Artikkelen fortsetter under annonsen fra MILRAB

JANUARSALG PÅ GARMIN!

DU SPARER 25%

11 km rolig løping. Denne treningsøkta ble også rolig, og jeg løp 11 km i kupert terreng.

Målet med treningsøkta

Målet med treningsøkta var å ta det rolig de første gangene etter en lett forkjølelse.

Gjennomføring av treningsøkt

  • 11 km løping med lav intensitet

Etter å ha gjennomført styrketrening med utfall, har jeg pådratt meg en overbelastning i venstre akilles, som kjenner veldig godt når jeg løper. Av den grunn måtte jeg ta det veldig rolig denne treningsturen. Fremover må jeg vurdere hvordan jeg skal legge opp treningen, hvis smertene i akilles vedvarer.

Relaterte artikler:

Artikkelen fortsetter under annonsen fra MILRAB

GJØR ET 

TRENINGSKUPP!

SPAR OPPTIL 40%

Treningsprogram 10 km løping

11 km løping i skogsløype med moderat intensitet

Annonse fra X-LIFE