10×2 minutters progressiv intervall

10×2 minutters progressiv intervall. Denne treningen gjennomførte jeg med progressiv intervalltrening.

Mål med treningsøkt

Målet med treningsøkta var å øke aerob kapasitet og bli raskere.

Gjennomføring av progressiv intervalltrening

Jeg gjennomførte følgende på denne treningsøkta:

Intervalltreningen ble gjennomført ved at jeg økte intensiteten gradvis, helt til jeg løp de siste halvdel av intervallene på terskel. Intervalltreningen ble gjennomført i en lett kuperte rundløype som fungerer bra når du skal løpe med intervall med moderat til hard intensitet. Intervalløkta ble krevende, men jeg hadde likevel full kontroll på gjennomføringen.

Relaterte artikler:

Hvordan trene 4×4 intervalltrening

1000 meter intervaller

Om forfatteren

Legg inn kommentar