10×2 minutters progressiv intervall

0
1252
10×2 minutters progressiv intervall
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra X-LIFE

GRATIS BYTTE I 30 DAGER!10×2 minutters progressiv intervall. Denne treningen gjennomførte jeg med progressiv intervalltrening.

Mål med treningsøkt

Målet med treningsøkta var å øke aerob kapasitet og bli raskere.

Gjennomføring av progressiv intervalltrening

Jeg gjennomførte følgende på denne treningsøkta:

Intervalltreningen ble gjennomført ved at jeg økte intensiteten gradvis, helt til jeg løp de siste halvdel av intervallene på terskel. Intervalltreningen ble gjennomført i en lett kuperte rundløype som fungerer bra når du skal løpe med intervall med moderat til hard intensitet. Intervalløkta ble krevende, men jeg hadde likevel full kontroll på gjennomføringen.

Artikkelen fortsetter etter annonsen fra X-LIFE


Relaterte artikler:

Hvordan trene 4×4 intervalltrening

1000 meter intervaller

Annonse fra MILRAB