10 km testløp for å teste ut form

0
290
10 km testløp for å teste ut form
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB.NOGARMIN SOLAR - Oppdag de nye modellene!

Denne treningsøkta gjennomførte jeg et 10 km langt testløp, for teste ut formen før årets maraton.

Målet med treningsøkta

Målet var å teste ut med hvilken tid jeg kunne løpt maraton, basert på 10 km tid.

Gjennomføring av treningsøkt

Følgende ble gjennomført denne treningsøkta:

Testløpet ble gjennomført med tiden 42:26. Tiden jeg løp på for drøyt 2 måneder siden, var 44:46. Forbedringen er merkbar. Bruker jeg VDOT kalkulator, kan en estimert tid på maraton bli omtrent 3 timer og 17 minutter, med en VDOT på 48. Mest sannsynlig ville jeg ikke greie å løpe maraton i dag på den tiden, fordi jeg fremdeles har for lite og for korte langturer i beina, men jeg er på god vei.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-lifeX-LIFE.NO har alt du trenger til hjemmetrening!

Relaterte artikler:

10 km testløp

5 km testløp

Annonse fra X-LIFESchwinn IC7 spinningsykkel er en tøff spinningsykkel fra en av verdens største merkevarer, kjent for sin kvalitet og unike design!