10 km fart for maraton

10 km fart for maraton. Lær mer om hvordan du kan bruke tiden du bruker på 10 km for å estimere hvor raskt du kan løpe maraton.

10 km for å beregne sluttid på maraton

Bruk SpurtMarathon for å kalkulere din sluttid på maraton. Ved å legge inn tiden du har løpt 10 på i konkurranse eller i et testløp, vil SpurtMarathon beregne en sluttid for deg på maraton. Du kan velge mellom å legge inn 1-2 tider du har løpt 10 km på for å estimere en sluttid på maraton.

Estimere sluttid på maraton med SpurtMarathon

Andre faktorer som kan påvirke din sluttid på maraton

Kalkulatoren estimerer en sluttid utelukkende basert på tidene du har løpt kortere distanser på. Når du løper maraton, vil det være en rekke andre faktorer som spiller inn, og som vil påvirke din sluttid. Blant annet vil løypeprofil, temperatur og dagsform spille inn på hvilken sluttid du får. Likevel kan det å kalkulere din sluttid være en motivasjonsfaktor for din trening, og være et mål du kan jobbe mot.

Bruk SpurtCoach for å beregne din gjennomsnittsfart

Når du har din estimerte maratontid, kan du bruke SpurtCoach for å beregne hvilken gjennomsnittsfart du må holde per km. Legg inn distanse og tid, og beregne din gjennomsnittsfart.

Beregne gjennomsnittsfart med SpurtCoach

Relaterte artikler:

Tid du bruker på å løpe 10 km

5 km fart for maraton

Om forfatteren

Legg inn kommentar